Accident din cauza vremii în această seară la Drobeta-Turnu-Severin. Pe o stradă acoperită cu zăpadă îngheţată, o tânără de 31 de ani a pişcat frâna, iar autoturismul pe care îl conducea s-a dus sanie într-un stâlp, apoi a ricoşat într-un taxi. Şoferiţa şi încă doi oameni au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale după ce au suferit mai multe traumatisme.

După circa două ore de ninsoare mai abundentă, pe o parte din străzile oraşului s-a depus un strat subţire de zăpadă. Drumarii nu au dat cu materiale antiderapante, iar după lăsarea înturericului, când temperaturile au scăzut, zăpada umedă s-a transformat într-o pojghiţă de gheaţă. Tânăra, care circula cu oarecare viteză, a călcat frâna, moment în care nu a mai putut controla maşina. Autoturismul s-a dus, ca pe sanie, violent, într-un stâlp, apoi a ricoşat într-un taxi.

La locul accidentului au ajuns un echipaj de descarceare, o autospecială SMURD şi o ambulanţă. Trei victime au fost preluare şi transportate la spital, iar un bărbat care a încercat să decontecteze bornele uneia dintre maşini a avut şi el de suferit.

Tânăra se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar şi reprezentanţii firmei de deszăpezire ar trebuia sancţionaţi pentru că nu au dat cu materiale antiderapante, deşi parte din străzile oraşului erau acoperite cu strat subţire de gheaţă.

Citit 4666 ori Ultima modificare Duminică, 14 Ianuarie 2018 22:53
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…