CONTROL ANTIFRAUDĂ LA CAS MEHEDINȚI

Direcția Generală Control și Antifraudă din cadrul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, aflată sub comanda președintelui CNAS, a demarat un control amănunțit la Casa de Asigurări de Sănătate Mehedinți, după scandalul generat de decontările pentru Alpha Medical – Centrul de Rezonanță Magnetică.


În comunicatul transmis jurnalmehedinti.ro de către președintele CNAS – Laurențiu Teodor Mihai, datat 29 decembrie 2017, se arată faptul că a fost demarată o acțiune de control a Direcției Generale Contol și Antifraudă.

La finele lunii noiembrie 2017, un scandal răsunător a cutremurat Casa de Asigurări de Sănătate Mehedinți! La acea veme existau suspiciuni că instituția ar fi decontat servicii medicale de circa 2,5 milioane de lei unui centru de rezonanță magnetică (RMN) din Severin, în mod ilegal. Mai exact, documentele ajunse la decontare purtau parafa medicului radiolog Gheorghe Frîntu, deși acesta a fost plecat din țară sute de zile. Tot atunci a fost sesizată și Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Controlul dispus acum vine ca urmare a acelor sesizări.

Vom reveni cu amănunte! Vă prezentăm, deasupra articolului, și adresa transmisă de CNAS.

CITEȘTE ȘI SUSPICIUNI DE FRAUDĂ LA CAS MEHEDINȚI

Citit 5337 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2018 15:20
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…