O lansare de carte a avut loc, în cea de-a doua zi a manifestărilor dedicate Zilelor Severinului, la Sala „Clubul Artelor” de la Palatul Culturii „Teodor Costescu”. „Dicționar de regionalisme – Mehedinți”, un volum semnat de Florian Copcea, a avut parte la lansare de prezența oficialităților locale și a europarlamentarului Maria Grapini.

Un volum de referință prin conținutul lui, „Dicționar de regionalisme – Mehedinți”, a reușit să aducă împreună, la lansare, oficialitățile județului, scriitori și oameni de cultură mehedințeni, reprezentanți de seamă a Episcopiei Severinului și Strehaiei, dar și pe europarlamentarul Maria Grapini, cea care, prin intermediul mai multor fundații, sprijină cultura românească și pledează la nivel european pentru unitate în diversitate.

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin – Marius Screciu, președintele Consiliului Județean Mehedinți – Aladin Georgescu, prefectul de Mehedinți – Nicolae Drăghiea, părintele Mihai Zorilă – trezorierul Episcopiei Severinului și Strehaiei au onorat cu prezența lor lansarea volumului semnat de scriitorul Florian Copcea.

Urmăriți, în materialul VIDEO, aflat deasupra textului, desfășurarea evenimentului cultural!

Citit 1824 ori Ultima modificare Duminică, 22 Aprilie 2018 12:02
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…