Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat că România este pe primul loc în Europa, cu suma cea mai mare accesată din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA). Concret, este vorba de plățile directe și subvențiile achitate fermierilor. Procentul de accesare a ajuns la 99,03%.

În ultima ședință de Guvern, ministrul originar din Mehedinți a fost felicitat de premierul Mihai Tudose.

Petre Daea, ministrul agriculturii a raportat, în ultima ședință de Guvern că România este pe primul loc în Europa, cu suma cea mai mare accesată din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA). Plățile directe, precum și subvențiile achitate fermierilor au ajuns la un procent istoric de accesare de 99,03%. De fapt, ultima ședință de Guvern a început cu aprecierile la scenă deschisă adresate de premierul Tudose, ministrului Daea. Premierul a glumit pe seama lui Petre Daea. Spunând că a speriat Europa, nu cu oaia, ci cu atragerea de fonduri europene.

Prognozele sunt mai mult decât optimiste, iar ultima analiză realizată pe Programul Național de Dezvoltare Rurală relevă atragerea de fonduri europene pe agrigultură în valoare de 3,2 miliarde de euro.

Citit 745 ori Ultima modificare Joi, 28 Septembrie 2017 21:20
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…