Avertizarea de cod portocaliu de viscol și ninsori abundente emisă de meteorologi pentru zona de sud-vest a țării și implicit, pentru județul Mehedinți, ne-a determinat să luăm măsuri pentru deszăpezirea drumurilor județene.

ALADIN GEORGESCU: „Am luat legătura cu operatorul de întreținere, astfel că se acționează pe zona de nord a județului, după cum urmează:

DJ 670: sectoarele Malovăț -Baia de Aramă și Negoiești - Florești;

DJ 607 B Magheru - Cireșu.

Se intervine cu utilaje echipate cu lamă și răspânditor de material antiderapant pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții bune. Îi sfătuim pe participanții la trafic să ia toate măsurile de siguranță, să aibă autoturismele dotate cu anvelope de iarnă în cazul în care se deplasează în zona de nord a județului Mehedinți unde circulația se desfășoară în condiții de iarnă!”

Codul portocaliu este în vigoare de luni, ora 2.00 până miercuri, la ora 10.00.

Citit 1389 ori Ultima modificare Luni, 23 Martie 2020 20:20
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…