Primarul Marius Screciu, a mers astăzi în zona de sus a cartierului Schela Cladovei, unde au fost reluate lucrările de asfaltare a străzilor.

Odată cu încălzirea vremii, asfaltarea străzilor din Cartierul Schela Cladovei a fost reluată, Primarul Marius Screciu a vizitat șantierul de asfaltare și a promis că până la finele lunii aprilie, zona de sus a cartierului Schela va fi finalizată din punct de vedere al asfaltului, dar și al introducerii utilităților. În acest moment se lucrează efectiv pe trei străzi: Vrancea, Parâng și Bucegi.

„În acest moment lucrăm la asfaltarea trotuarelor, urmează să demarăm și o procedură de lucru cu cei de la gaze, mai avem câteva lucruri de făcut pe aceste străzi, iar până undeva la finele lunii aprilie, aceste străzi vor fi asfaltate în totalitate. Tot în perioada următoare o să intrăm și pe ultimele două străzi rămase, Ada-Kaleh și Rodnei”, a declarat primarul Marius Screciu.

Edilul-șef spune că imediat după ce vor fi terminate toate străzile din partea de sus a cartierului, se vor demara lucrări și în Schela de Jos. Până la finele anului, întreg cartierul, uitat timp de 50 de ani, va fi asfaltat la standard europene.

„Se lucrează normal, încercăm să păstrăm ritmul, evitând toate problemele din aceste zile. Viața trebuie să continue în urbea noastră, oamenii au nevoie de străzi noi, de servicii, iar noi nu facem decât să fim aproape de oameni, finalizând lucrările pe care le-am început anul trecut”, a mai precizat Screciu.

Nu mai puțin de șase străzi din Schela de Sus vor avea asphalt în acest an, după ce aici nimeni nu mai turnase asfalt de peste o jumătate de secol. Este vorba de străzile Vrancea, Parâng, Bucegi, Negoiu, Ada-Kaleh și Rodnei.

Citit 391 ori Ultima modificare Marți, 17 Martie 2020 15:50
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…