PESTE 4 MILIOANE DE EURO PENTRU REABILITAREA DRUMULUI JUDEŢEAN 607A, DE LA CONSILIUL JUDEȚEAN

Ce face Consiliul Judeţean Mehedinţi pentru locuitorii comunelor Șimian, Husnicioara şi Prunişor? Asigură din bugetul propriu suma de 4,17 milioane de euro pentru reabilitarea drumului judeţean 607A.

S-a predat amplasamentul pentru a se efectua lucrările de reabilitare şi modernizare a Drumului Judeţean 607 A. Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, și echipa de implementare a proiectului au avut și o întâlnire de lucru cu constructorii şi proiectanţii care au câștigat licitația.

„În urma discuţiilor purtate am primit asigurări că până la sfârșitul lunii martie va fi gata proiectul tehnic, iar în luna mai sperăm să înceapă efectiv, lucrările. Consiliul Judeţean Mehedinţi asigură din bugetul propriu al insituţiei 4,17 milioane de euro pentru a acoperi cheltuielile neeligibile ale proiectului, adică aproape jumătate din valoarea totală de aproximativ 9 milioane de euro. Este un proiect greu mai ales prin costurile pe care le generează, însă consider că investiţia este absolut necesară şi va ajuta la creşterea gradului de siguranţă în trafic, va reduce timpul de deplasare a şoferilor şi cel mai important lucru, va facilita accesul locuitorilor în zonele care de ani buni ne-au creat probleme. Şi aici mă refer la alunecarea de teren care a avut loc în 2016 şi care a afectat grav situaţia acestui drum. Consiliul Judeţean Mehedinţi va acorda mereu o importanţă deosebită infrastructurii judeţului, dar trebuie să înţeleagă toată lumea că astfel de investiţii nu se pot realiza de la o zi la alta, ci presupun multă muncă, pregătire şi calcule bine gândite pentru a putea garanta o lucrare de calitate și resurse financiare pentru a acoperi costurile”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Aproximativ 14.000 de mehedinţeni vor beneficia direct de acest proiect, locuitorii comunelor Şimian, Husnicioara şi Prunişor.

Citit 1840 ori Ultima modificare Duminică, 09 Februarie 2020 17:36
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…