DRUMUL JUDEȚEAN DINTRE SLAȘOMA ȘI PETRA A FOST FINALIZAT

Au fost recepționate lucrările de modernizare efectuate de Consiliul Județean Mehedinți, pe DJ 563 A, între intersecția cu drumul sătesc care duce către satul Slașoma, comuna Pădina, până la intersecția cu DC 91 care merge către satul Petra din comuna Bîcleș.

În cel mult zece zile urmează să se realizeze recepția la terminarea lucrărilor și pe tronsonul Greci - Colareț al DJ 606 D. În Mehedinți, Consiliul Județean Mehedinți a obținut finanțare și a deschis 16 șantiere anul acesta, pentru reabilitarea/modernizarea mai multor tronsoane de drumuri județene. După ce s-a făcut recepția pe drumul județean 562, între satul Gemeni și limita cu județul Dolj, astăzi s-a recepționat drumul între Slașoma și Petra.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat vineri la recepția de pe DJ 563 A. Aici este vorba despre o investiție în valoare de nouă milioane lei, finanțată inițial prin Programul Național de Dezvoltare Locală II și transferat ulterior pe Programul Operațional Regional.

„Locuitorii din satele Bibăn și Slașoma sunt principalii beneficiari ai acestor lucrări de asfaltare pe o lungime de șase kilometri, la fel ca și cei din comuna Bîcleș care scurtează mult drumul către Drobeta Turnu Severin. Mă bucur că putem să le dăm vești bune locuitorilor acestor comune în prag de iarnă întrucât drumul este asfaltat, s-au făcut ziduri de sprijin unde a fost cazul, s-au amenajat intersecțiile cu drumurile laterale, s-au făcut accese la proprietăți, două poduri și 30 podețe. Este o altă lucrare realizată cu sprijinul Guvernului PSD care a susținut toate investițiile în infrastructura rutieră din Mehedinți.”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 400 ori Ultima modificare Vineri, 22 Noiembrie 2019 22:45
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…