REȚEA DE APĂ ȘI ASFALT, LA CORLĂȚEL

După mulți ani în care investițiile au lipsit, la Corlățel sunt în plină desfășurare lucrările de asfaltare a ulițelor. Asta după ce a demarat și proiectul de introducere a rețelei de apă, ambele fiind finanțate de Guvernul PSD, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Acesta este principalul instrument financiar prin care nu doar în Mehedinți, ci în toată țara s-au finanțat investiții importante pentru oameni, care au modernizat satele românești.

„Constat cu entuziasm că oamenii apreciază că li s-au îmbunătățit condițiile de trai, praful de pe ulițe va fi înlocuit cu asfalt, iar rețeaua de apă nu mai este un lux.”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, după o vizită în teren, pe șantierul de la Corlățel.

Citit 349 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…