DRUMURI SĂTEȘTI ASFALTATE LA VLĂDAIA, PRIN PNDL

În comuna Vlădaia, proiectul de asfaltare a ulițelor este în plină desfășurare.

„În oricare comună mehedințeană aș merge, găsesc proiecte în diverse stadii de implementare. Asta pentru că Guvernul PSD a finanțat, prin Programul Național de Dezvoltare de Locală, investiții care sporesc condițiile de trai, iar oamenii sunt foarte mulțumiți”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

La Vlădaia s-au pregătit deja drumurile pentru asfaltare. Este vorba despre șapte kilometri de drumuri sătești care se modernizează acum, 4 km la Vlădaia și 3,2 km în Almăjel. În comună, mai exact în toate cele patru localități s-au finalizat lucrările pentru introducerea rețelelor de apă și canalizare, finanțate tot prin PNDL.

Citit 366 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…