LUCRĂRILE DE ASFALTARE ÎNTRE SLAȘOMA ȘI PETRA S-AU FINALIZAT

Lucrările de asfaltare pe drumul județean 563 A, între satele Slașoma și Petra s-au finalizat. Este vorba de un tronson de 6 kilometri, lucrările fiind inițial demarate în anul 2016.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a demarat investițiile în anul 2016 când s-au asfaltat 2,2 km, până la intersecția cu drumul care duce în Slașoma. Ulterior, s-a depus cerere pentru Programul Național de Dezvoltare Locală, iar mai apoi, pe Programul Operațional Regional, pentru obținerea fondurilor europene.

„Iată că astfel, am reușit să finalizăm asfaltarea întregului tronson de șase kilometri, din Slașoma (comuna Pădina Mare) până la intersecția cu drumul care duce în localitatea Petra (comuna Bîcleș). În perioada următoare se vor face acostamentul, rigolele și marcajul. Important este că am reușit să asfaltăm acest drum când locuitorii nici nu mai sperau. Am primit, sigur, sprijin din partea Guvernului PSD pentru obținerea finanțării, sprijin fără de care nu se puteau asfalta alte câteva sute de kilometri de drumuri județene, comunale și sătești în județul Mehedinți. Facem ce trebuie pentru mehedințeni, facem ce trebuie pentru români.”, a transmis marți, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 271 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…