INVESTIȚII ÎN COMUNELE TÎMNA ȘI OPRIȘOR

Banii continuă să vină în Mehedinți, prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală al Ministerului Dezvoltării și Administrației Publice.

Primarii comunelor Tâmna și Oprișor au semnat, în prezența președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu și a secretarului de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării și Administrației Publice, Alin Chirilă, contracte de finanțare pentru două obiective importante pentru comunitățile pe care le reprezintă. Astfel, Dumitru Șerban a semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea rețelei de iluminat public în comuna Tâmna, investiție cu o valoare de 281 000 lei finanțată prin PNDL. Pe de altă parte, primarul Constantin Gîrleanu a semnat un contract în valoare de 9,5 milioane lei pentru modernizarea drumurilor locale.

„Le doresc mult succes domnilor primari în implementarea proiectelor. Îi mulțumesc secretarului de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării și Administrației Publice, Alin Chirilă, pentru susținerea acestor investiții!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 319 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Octombrie 2019 07:38
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…