STRĂZI ASFALTATE ÎN ORAȘUL STREHAIA, PRIN PNDL

Strehaia trece printr-un amplu proces de modernizare, iar acest lucru se simte chiar în momentul în care ajungi în oraș. Nu mai puțin de 13 străzi se modernizează în această perioadă, banii fiind alocați de Guvernul PSD prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Este vorba despre o investiție foarte importantă în contextul în care în acest cartier, precipitațiile abundente creau probleme din cauza lipsei canalelor de scurgere. Acum se fac rigole pluviale pe o distanță de 6 kilometri, ceea ce va pune capăt greutăților întâmpinate de localnici la fiecare ploaie abundentă.

„Mă bucur să văd cum toate investițiile despre care vorbeam împreună cu domnul primar Ioan Giura, în momentul în care a preluat mandatul, se concretizează, în condițiile în care domnia sa a luat totul de la zero. Nu a avut nici măcar un studiu de fezabilitate făcut în anul 2016 și iată, la trei ani de atunci se reabilitează și se modernizează sistemul de apă și canalizare, infrastructura rutieră în mai multe localități aparținătoare, dar și în oraș unde se lucrează și la reabilitarea Casei de Cultură și în curând se va moderniza și sistemul de iluminat public. Să nu uităm nici despre clădirea Spitalului, și ea fiind beneficiara unui proiect de modernizare. Aceste obiective sunt în majoritate finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală, dar și de Compania Națională de Investiții, cum este cazul Casei de Cultură sau prin fonduri europene. Sunt investiții se care se bucură locuitorii din Strehaia și care se realizează prin implicarea domnului primar Ioan Giura, pe care l-am susținut și îl susțin cu tot ceea ce are nevoie pentru aceste proiecte! Nu în ultimul rând, aceste investiții sunt și meritul consilierilor locali ai Partidului Social Democrat și al Guvernului PSD căruia îi mulțumesc pentru toate proiectele finanțate în aproape fiecare localitate din Mehedinți, prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Cele mai multe proiecte finanțate pentru județul Mehedinți au fost aprobate de Guvernul PSD condus de doamna prim-ministru Viorica Dăncilă care a susținut toate demersurile pentru ca fiecare român să aibă condiții mai bune de trai. Promovăm în continuare un om puternic, cu gândul la fiecare român, pentru cea mai înaltă funcție în stat!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, prezent pe șantierul de reabilitare a infrastructurii din Strehaia.

Citit 430 ori Ultima modificare Luni, 14 Octombrie 2019 23:38
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…