LUCRĂRILE AVANSEAZĂ PE DRUMUL DE LA GROZEȘTI

Lucrările de modernizare a drumului județean 607, pe tronsonul de 26 de kilometri care nu a fost niciodată asfaltat, între intersecția cu DN 67 A (Strehaia) - Cârceni - Grozești - Șușița - Păsărani, se desfășoară într-un ritm foarte bun. Acum se lucrează la lărgirea platformei carosabile și realizarea podețelor transversale.

Constructorul a dat asigurări că până la sfârșitul anului se vor monta toate cele 72 de podețe, iar pe mai bine de jumătate din drum, pe lângă materialul geotextil și balast, se va așterne un strat de 15 cm de piatră spartă, adică drumul va fi pregătit pentru turnarea covorului asfaltic în primăvara anului viitor. Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers în zonă și s-a arătat mulțumit de modul în care se derulează lucrările.

„În urma discuțiilor purtate cu reprezentanții constructorului, am stabilit să se realizeze și rigolele betonate pentru a nu fi probleme peste iarnă cu scurgerea precipitațiilor. Apreciez că așa cum au decurs lucrările în prima lună de la semnarea ordinului de începere, ritmul este unul foarte bun și dacă va fi menținut, vechiul drum greu practicabil va fi istorie în scurt timp”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Lotul de 26 kilometri este parte a proiectului finanțat cu fonduri europene în valoare de peste 213 milioane lei, implementat de Consiliul Județean Mehedinți, prin care se vor moderniza și reabilita peste 112 kilometri de drumuri județene. Pe regiunea Oltenia, județul Mehedinți este fruntaș la atragerea fondurilor europene în acest exercițiu bugetar, iar pentru acest lucru mulțumesc Ministerului Dezvoltării în calitate de autoritate de management a Programului Operațional Regional, dar și Agenției de Dezvoltare Regională S-V Oltenia!

Citit 325 ori Ultima modificare Luni, 14 Octombrie 2019 23:26
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…