A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU MODERNIZAREA CLĂDIRII SPITALULUI JUDEȚEAN

Contractul pentru modernizarea clădirii principlpale a Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin a fost semnat. Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a semnat, la Ministerul Dezvoltării și Administrației Publice, ultimul și cel mai așteptat contract de finanțare pentru infrastructura de sănătate din județul Mehedinți.

Este vorba despre contractul care vizează modernizarea, recompartimentarea spațiilor interioare și eficientizarea energetică a Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, cu o valoare de 77 milioane lei. Sursa de finanțare pentru implementare este asigurată din fonduri europene, pe Programul Operațional Regional, cu o cofinațare consistentă din partea Consiliului Județean Mehedinți. 

„Îi mulțumesc domnului ministru al Dezvoltării, Daniel Suciu, pentru susținerea acestui proiect! Mă bucur că și pe ultima sută de metri, Guvernul PSD dă dovadă de responsabilitate și nu lasă obiectivele de investiții fără acoperire, cu atât mai mult cu cât ele sunt finanțate cu fonduri europene. Prin acest proiect se va realiza cea mai importantă lucrare de reabilitare și modernizare a clădirii principale a Spitalului Județean din ultimii 30 de ani, lucrare absolut necesară atât pentru actul medical din punctul de vedere al medicilor și pacienților, cât și pentru siguranța și sănătatea tuturor mehedințenilor. Vă asigur că în perioada următoare se vor face demersurile pentru scoaterea la licitație a lucrării”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 358 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…