În această perioadă se toarnă primul strat de asfalt, pe străzile prinse în proiectul finanțat cu fonduri guvernamentale în valoare de 28 milioane lei, prin Programul Național de Dezvoltare Locală II. Acesta vizează refacerea a jumătate din străzile orașului. Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers joi la fața locului pentru a vedea cum evoluează lucrările.

„Mă bucur să văd că într-un timp, relativ scurt, de când am anunțat implementarea celui mai amplu proiect de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere din Vânju Mare, locuitorii de aici se pot bucura de condiții bune de trafic și trai. Le transmit locuitorilor din Vânju Mare că facem toate demersurile ca după finalizarea acestui proiect, să intre în reabilitare și celelalte străzi”, a spus președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 288 ori Ultima modificare Luni, 23 Septembrie 2019 14:12
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…