S-au finalizat a lucrările de înregistrare sistematică a imobilelor din cadrul UAT Rogova, prin Programul Național de Cadastru și carte funciară 2015-2023, finanțat cu fonduri guvernamentale prin Ministerul Dezvoltării și Administrației Publice, dar și cu fonduri europene.

Obiectivul general al acestui program al Guvernului României este înregistrarea gratuită a tuturor imobilelor, terenuri și clădiri din România, în Sistemul integrat de cadastru și carte funciară, iar comuna Rogova este prima din județul Mehedinți care a finalizat acest proces, lucrările începând în anul 2016. Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat la evenimentul dedicat finalizării programului.

„Acest demers pune capăt problemelor oamenilor care nu aveau înscris dreptul de proprietate în cartea funciară, acum putând uza de dreptul la proprietate și alte drepturi reale, după cum își doresc. Felicit conducerea Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mehedinți pentru finalizarea acestui proiect, dar și pe domnul primar Costinel Vamvu pentru sprijinul pe care l-a adus oamenilor prin acest demers!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

În prezent, programul se mai derulează în comunele Vânjuleț și Pătulele.

Citit 347 ori Ultima modificare Luni, 23 Septembrie 2019 13:56
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…