Târgul din comuna Broșteni este cel mai mare din Mehedinți și are adresabilitate atât în rândul locuitorilor județului, cât și în rândul oamenilor din localitățile învecinate, precum și celor din județul Gorj. Acesta este motivul pentru care, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu și primarul Alexandru Borugă au decis că locația are nevoie de investiții pentru modernizare, iar proiectul trimis Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației a primit finanțare din partea Guvernului PSD, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

„Am mers personal, în comuna Broșteni, și am stat de vorbă cu oamenii din târg, deopotrivă comercianți și cumpărători, care s-au arătat foarte mulțumiți de investițiile ce vor demara aici după semnarea contractului de finanțare în valoare de 4,8 milioane lei. În Broșteni se derulează mai multe investiții finanțate prin PNDL, de care beneficiază direct locuitorii comunei, motiv pentru care îl felicit pe domnul primar Alexandru Borugă! Mulțumesc Guvernului PSD și Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pentru susținerea investițiilor în județul Mehedinți!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 443 ori Ultima modificare Marți, 10 Septembrie 2019 00:37
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…