La invitația domnului primar al comunei Malovăț, Ion Michescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat la semnarea contractului pentru execuția lucrărilor de modernizare a ulițelor din comună. Este vorba despre un contract în valoare de 10,6 milioane lei, fonduri provenite din Programul Național de Dezvoltare Locală al Guvernului PSD care acoperă investiția pe 14,5 km drumuri în șase din cele șapte sate ale comunei.

„La Malovăț, la fel ca în toate comunele din Mehedinți și din țară unde s-au implementat proiecte în baza Programului Național de Dezvoltare Locală, lucrurile au mers foarte bine în sensul că s-au făcut investiții absolut necesare pentru oameni. Sigur că în Mehedinți am sprijinit toate proiectele domnilor primari și mă bucur că ele se implementează cu succes. Sprijinul cel mai mare a venit însă de la Guvernul PSD și va veni în continuare. Îi doresc mult succes domnului primar Ion Michescu în implementarea acestui proiect, dar și a celorlalte trei deja demarate prin PNDL”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Proiectele vizează realizare sistemului de canalizare în satele Malovăț și Colibași, alimentare cu apă în satul Negrești, precum și realizarea unui pod. În perioada următoare se va scoate la licitație proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare a școlii din Malovăț.

Citit 270 ori Ultima modificare Joi, 05 Septembrie 2019 08:39
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…