Imprimă această pagină

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a vizitat astăzi șantierele pe care Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova le are deschise în Mehedinți pentru reparații. Este vorba despre peste 50 kilometri de drumuri naționale pe care se fac lucrări și pe care se toarnă nou covor asfaltic.

Drumurile județene din Mehedinți sunt un adevărat șantier. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a mers astăzi pe câteva dintre tronsoanele pe care se lucrează de zor și a verificat stadiul lucrărilor. A fost însoțit de prefectul județului, de directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova și de președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu. Astfel, pe DN 67, pe Dealul Colibași se așterne covor asfaltic pe o distanță de cinci kilometri. Pe de altă parte, pe DN 56B, între localitățile Devesel și Gogoșu se toarnă asfalt nou pe o distanță de 17 kilometri. Este o lucrare foarte importantă având în vedere că drumul se află la intrarea în țară prin Vama Porțile de Fier II. Conducerea Consiliului Județean Mehedinți și oficialul guvernamental au mai mers pe șantierul de pe DN 56C, în zona localităților Salcia - Vrata - Gârla Mare, acolo unde se fac lucrări de reabilitare a carosabilului pe o distanță de 20 kilometri, 7,5 kilometri fiind deja cu asfalt nou.

Pe de altă parte, pe DN 56B, între localitățile Devesel și Gogoșu se toarnă asfalt nou pe o distanță de 17 kilometri. Este o lucrare foarte importantă având în vedere că drumul se află la intrarea în țară prin Vama Porțile de Fier II.

Conducerea Consiliului Județean Mehedinți și oficialul guvernamental au mai mers pe șantierul de pe DN 56C, în zona localităților Salcia - Vrata - Gârla Mare, acolo unde se fac lucrări de reabilitare a carosabilului pe o distanță de 20 kilometri, 7,5 kilometri fiind deja cu asfalt nou.

Citit 1176 ori Ultima modificare Marți, 27 August 2019 19:25
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…