PRIMUL STRAT DE ASFALT ÎNTRE DUMBRAVA ȘI ALBULEȘTI

Pentru locuitorii din Albulești, săptămâna a început mai bine, după ce s-a finalizat turnarea primului strat de asflat pe DJ 606A.

Constructorul a finalizat într-un termen relativ, scurt, această operațiune, pe tronsonul de 4,325 km al DJ 606 A, din comuna Dumbrava, iar în etapa următoare se vor realiza accesele la proprietăți și se va turna stratul de uzură.

„Este un obiectiv pe care mi l-am dorit să îl aduc în viața tuturor mehedințenilor care nu s-au bucurat de acest privilegiu până acum și, iată, lucrurile evoluează în Mehedinți, așa cum ne dorim cu toții!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 997 ori Ultima modificare Luni, 12 August 2019 20:14
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…