MINISTRUL APELOR ȘI PĂDURILOR, LA MRACONIA

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, însoțit de directorul general al ROMSILVA – Gheorghe Mihăilescu, s-au afloat astăzi într-o vizită de lucru în județul Mehedinți, la invitația președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu. Oficialul guvernamental a vizitat lucrările de reabilitare a mai multor zone calamitate, inclusiv drumul forestier Mraconia Axial.

Calamitățile produse în cursul lunii iunie în mai multe zone ale județului Mehedinți, soldate cu distrugerea unor gospodării, a unor regularizări de albii dar a unor drumuri de mare interes turistic l-a determinat pe președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu să lanseze invitația de a veni la fața locului către ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș. Demnitarul a venit astăzi în județ, însoțit de directorul general al ROMSILVA, precum și de deputatul Vlad Bontea și senatorul Liviu Mazilu. Prima oprire a avut loc în zona Mraconia pe drumul forestier reabilitat după ce fusese distrus de calamități. Este vorba de calea de acces spre zona turistică limitrofă Golfului Mraconia, una din ce în ce mai intens vizitată de turiști români și străini.

Citește întreg materialul, vezi toate declarațiile și imagini din timpul vizitei, pe realitateademehedinti.net

Citit 1439 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…