SE LUCREAZĂ LA TRONSONUL BUNOAICA - CIREȘU

Proiectul "Reabilitare / Modernizare DJ607B, Sector Bunoaica - Cireșu, Km 22+507 - Km 27+900" a intrat în faza de execuție. La fața locului, muncitorii și utilajele dispuse de constructor intervin în prezent, pentru realizarea celor trei poduri prevăzute în proiect, precum și a podețelor la intersecțiile cu drumurile laterale. Totodată, s-a început pregătirea platformei drumului pentru lucrările de asfaltare care vor urma.

„Modernizarea acestui drum era imperios necesară și s-au făcut eforturi pentru realizarea acestor lucrări, întrucât porțiunea de 5,4 kilometri care nu era asfaltată duce către Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoanele cu Alzheimer și Peștera Topolnița”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

În cadrul proiectului, pe lângă platforma drumului și podurile aflate deja în lucru, se vor face lucrări de racordare cu 25 drumuri laterale și lucrări de accese la 70 proprietăți din localitățile Bunoaica și Cireșu. Investiția are termen de finalizare luna iunie a anului 2020.

Citit 1432 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…