MINISTRUL APELOR ȘI PĂDURILOR VINE ÎN MEHEDINȚI

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, va efectua o vizită de lucru în județul Mehedinți în data de 31 iulie 2019.

Vizita are loc la invitația președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, și a deputatului de Mehedinți, Vlad Bontea. „Am considerat că este necesară o astfel de invitație, în contextul în care trebuie să ne implicăm intens pentru prevenirea problemelor în cazul fenomenelor hidrometeorologice tot mai dese în județul Mehedinți, astfel că, pe parcursul vizitei, avem în vedere discuții cu privire la eventuale investiții în regularizarea mai multor cursuri de apă și consolidări de maluri. Îi mulțumesc domnului ministru Ioan Deneș pentru că a acceptat invitația de a veni în județul Mehedinți și sunt convins că va fi o vizită în urma căreia cu toții vom avea de câștigat!”, transmite președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

În Mehedinți, ministrul Ioan Deneș va fi însoțit de directorul general al Regiei Naționale a Pădurilor Romsilva, Gheorghe Mihăilescu și se va analiza oportunitatea unor investiții pe drumuri forestiere din județ.

Citit 1592 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…