Lucrările la sistemul de canalizare din satul Colibași au început de puțin timp și se desfășoară în ritm susținut, ele fiind realizate în baza unui proiect în valoare de 2,2 milioane euro, finanțat de Guvernul României, prin Programul Național de Dezvoltare Locală și care vizează realizarea sistemului de canalizare și în satul Malovăț. 

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers în această după-amiază împreună cu secretarul de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Alin Chirilă, în comuna Malovăț, acolo unde, însoțiți de primarul Ion Michescu, au vizitat șantierul din satul Colibași. 

„Lucrările la sistemul de canalizare din Colibași sunt în plină desfășurare. Vestea bună este că după ce se vor finaliza, începe asfaltarea ulițelor, fapt ce îi bucură pe locuitori pentru că li se îmbunătățesc considerabil condițiile de trai. Comuna Malovăț este un exemplu clar despre cum Guvernul PSD - ALDE reușește să investească sume importante în condiții esențiale pentru oameni, dar de care nu au beneficiat până acum. Îl felicit pe domnul primar Ion Michescu pentru implementarea acestor proiecte și îi doresc mult succes până la finalizarea lor!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 1784 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Iulie 2019 19:27
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…