Lucrările de modernizare a DJ 671E, pe tronsonul de 18,5 kilometri, cuprins între localitățile Dâlbocița (com. Ilovăț) și intersecția cu DJ 670 (com. Isverna) sunt în plină desfășurare, constructorul mobilizând un număr important de muncitori care lucrează cu zeci de utilaje.

În momentul de față se intervine pentru realizarea podețelor transversale, tubulare și dalate. În paralel, se continuă lucrările la zidurile de sprijin și apărările de maluri din gabioane. După finalizarea acestor lucrări de artă, se va trece la execuția straturilor platformei rutiere.

Acesta este unul dintre drumurile județene cele mai importante, din Mehedinți, atât din punct de vedere turistic, cât și economic și mi-am dorit să îl modernizăm întrucât parcurgerea lui oferă un peisaj minunat al naturii, de-a lungul Cheilor Coșuștei, pe lângă Mănăstirea Coșuștea-Crivelnic și până la Podul lui Dumnezeu și Peștera Isverna. În plus, scurtează traseul localnicilor până la Drobeta Turnu Severin”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Investiția are o valoare de 42,5 milioane lei, este finanțată cu fonduri europene prin Programul Operațional Regional 2014-2020, iar termenul de finalizare este 12.10.2020.

Citit 2307 ori Ultima modificare Duminică, 07 Iulie 2019 15:19
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…