SE LUCREAZĂ INTENS PE DJ 606A, ÎNTRE DUMBRAVA ȘI ALBULEȘTI

Se lucrează intens la modernizarea DJ 606A, între localitățile Dumbrava și Albulești, un drum care nu a fost niciodată asfaltat și pe care, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, l-a prins pe lista de priorități pentru anul 2019.

Amplasamentul către constructor a fost predat în luna mai, iar în urma vizitei efectuată zilele trecute, de reprezentanții Consiliului Județean, s-a constatat că, la fața locului, constructorul a mobilizat muncitori și utilaje, în prezent, realizându-se lucrări la podețele pentru acces pe drumurile laterale. S-au realizat deja podețele transversale și se așterne stratul de balast, urmând ca în aproximativ o lună să se toarne covorul asfaltic.

„Termenul prevăzut în contract este de zece luni, dar am convingerea că lucrarea va fi încheiată mult mai devreme având în vedere mobilizarea constructorului. Îi asigur pe locuitorii din zonă că vom monitoriza lucrările astfel încât, să se bucure cât mai curând de un drum modernizat.”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Investiția are o valoare de 4,2 milioane lei, sumă asigurată din bugetul Consiliului Județean Mehedinți pentru modernizarea a 4,325 kilometri de drum județean.

Citit 2086 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…