Consilierii municipali au aprobat un proiect prin care se urmărește atragerea investițiilor și susținerea dezvoltării economice a urbei, prin sctutirea totală de impozite și taxe pe terenuri și clădiri a firmelor care investesc aici cel puțin 100.000 de euro și crează cel puțin 20 de locuri de muncă.

Municipalitatea din Severin încurajează investitorii. Consilierii municipali severineni au adoptat în ședința ordinară de astăzi mai multe proiecte benefice pentru Severin. Printre acestea amintim aprobarea unor obiective de investiții cu fonduri europene și a unor scutiri de taxe și impozite locale pentru firmele care doresc să investească în municipiu. Astfel, cei care vin să investească la Severin cel puțin 100.000 de euro și creează cel puțin 20 de locuri de muncă, nu mai plătesc impozite.

„Noi putem crea cadrul ca investitorii să să vină și să investească la Drobeta Turnu Severin, dar nu îi putem adduce să investească cu forța. Un investitor care ar dori să vină aici își face niște calcule de eficiență economică înainte de a ajunge aici, să vadă dacă au forță de muncă calificată, infrastructură și altele. Noi încercăm să creăm condițiile necesare și ne dorim să crească numărul locurilor de muncă”, a precizat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

„Conceptul proiectului este foarte simplu: taxe și impozite zero pentru toți investitorii care vin la Severin și care crează locuri de muncă. Trebuie să fim competitivi și de aceea trebuie să venim cu oportunități noi de atragere a investitorilor”, susține și viceprimarul munmicipiului, Daniel Cîrjan.

Citit 2041 ori Ultima modificare Vineri, 28 Iunie 2019 14:19
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…