DEMERSURI PENTRU ÎNLĂTURAREA EFECTELOR PRODUSE DE CALAMITĂȚI

În cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, întrunit astăzi de prefectul județului Mehedinți, Nicolae Drăghiea, s-a aprobat prin votul membrilor, întocmirea și transmiterea către Guvernul României a unui proiect de hotărâre pentru alocarea unor sume în vederea reabilitării elementelor de infrastructură afectate în urma fenomenelor hidrometeorologice pe parcursul lunii mai și începutul lunii iunie 2019, în județul Mehedinți.

„Am elaborat împreună cu domnul prefect acest proiect de Hotărâre de Guvern în baza rapoartelor la fața locului întocmite imediat după calamitățile naturale produse de inundații. Este vorba despre drumuri comunale sau de exploatare agricolă, podețe și străzi afectate în zonele arondate orașului Baia de Aramă și comunelor Bala, Dumbrava, Godeanu, Isverna, Obîrșia Cloșani, Husnicioara, Izvoru Bîrzii”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Tot în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, specialiștii din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor Mehedinți și Hidroelectrica au transmis că prognoza hidrometeorologică pentru perioada următoare arată că debitele fluviului Dunărea sunt în scădere, chiar dacă marți, 11 iunie, la Stația Gruia, cota de atenție fusese depășită cu 20 centimetri.

Citit 1433 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…