Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Severin va fi chemată la audieri în plenul Consiliului Județean Mehedinți, pentru a da explicații cu privire la problemele de acolo. Solicitarea a venit de grupul consilierilor PNL din forul județean și a a fost încuviințată atât de plen cât de de președintele Consiliului Județean. (VIDEO: TELE 2 DROBETA)

În maxim o lună de zile, la viitoarea ședință ordinară a Consiliului Județean Mehedinți, întreg Consiliul de Administrație al Spitalului Județean și Comitetul Director vor fi invitați la o ședință de analiză, în care vor trebui să dea explicații cu privire la tot ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme, plecând de la decesele potențial produse de infecții nosocomiale și până la gestionarea fondurilor primite de la Consiliul Județean. Se pare că există secții în spital care produc pierderi uriașe, iar analiza va fi și una la nivel financiar. Grupul consilierilor PNL a cerut această analiză, iar Executivul Consiliului Județean a fost de acord.

Atît președintele, cât și cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Mehedinți au fost de accord cu solicitările și au dispus ca directorii Spitalului Județean să prezinte în următoarea ședință un raport amănunțit.

Citit 2014 ori Ultima modificare Marți, 04 Iunie 2019 13:53
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…