Extindere infrastructură educațională – Centrul Școlar Constantin Pufan

UAT Județul Mehedinți implementează proiectul ”Extindere infrastructură educațională – Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Constantin Pufan”

„Extindere infrastructură educațională – Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Constantin Pufan”

UAT Județul Mehedinți implementează proiectul ”Extindere infrastructură educațională – Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Constantin Pufan”, cod SMIS 122337, prin intermediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10 - Îmbunătățirea infrastructurii educaționale, Prioritate de investiții 10.1 Investițiile în educație și formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare, Obiectiv Specific 10.1 Creșterea gradului de participare la nivelul educaţiei timpurii şi învăţământului obligatoriu, în special pentru copii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemului.

Partener în proiect este Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Constantin Pufan, Drobeta Turnu-Severin.

Prin intermediul acestui proiect, clădirea în care funcționează Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Constantin Pufan va fi extinsă, reabilitată, modernizată și dotată.

Obiectivul general al proiectului este creșterea gradului de participare la nivelul educației timpurii și învățamântului obligatoriu, în special pentru copii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemului. Prin realizarea acestei investiții - Extinderea infrastructurii educaționale a Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Constantin Pufan, se vor asigura cerințele de rezistență și stabilitate, va crește nivelul de confort și funcționalitate și va fi asigurat spațiul necesar desfășurării, în condiții optime, a activităților specifice pentru o educație de calitate și creșterea gradului de participare a populației în învățământul preșcolar, primar și gimnazial.

Valoarea totală a proiectului este de 6,453,310.21 lei, cu o finanțare nerambursabilă de 5,275,869.81 lei, valoare FEDR 4,576,009.53 lei.

Perioada de implementare a proiectului este de 34 de luni, respectiv între 01.03.2018 – 31.12.2020, contractul de finanțare fiind semnat în data de 24.12.2018.

Citit 1310 ori Ultima modificare Marți, 04 Iunie 2019 11:32
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…