BANI PENTRU OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE ISTORIE DE LA SEVERIN

În perioda 22-26 aprilie 2019, la Drobeta-Turnu Severin se desfășoară Olimpiada națională de istorie la care vor participa aproximativ 350 de elevi din toate județele țării.

„Acesta este un eveniment care ne onorează și este totodată, un prilej de mândrie, având în vedere că trăim într-un oraș încărcat de istorie. Pentru susținerea acestei competiții extrem de importante pentru învățământul mehedințean, am propus în ședința de îndată de astăzi alocarea sumei de 100 000 lei din bugetul Consiliului Județean. Evenimentul este o oportunitate de care nu puteam să nu profităm pentru promovarea județului atât în rândul elevilor participanți, cât și în rândul dascălilor însoțitori și membrilor comisiei.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Consilierii județeni au aprobat cu unanimitate de voturi acest proiect. Banii vor completa sumele acordate de Ministerul Educației pentru masă și cazare pe parcursul celor cinci zile și vor fi folosiți pentru activități recreative și vizite la diverse obiective din județ.

Citit 2366 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2019 22:34
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…