Imprimă această pagină

În cadrul ședinței de îndată de astăzi, consilierii județeni au aprobat încheierea unui contract de asociere între Consiliul Județean Mehedinți și Primăria Drobeta Turnu Severin, pentru a aloca din bugetul județului, suma de 10 milioane lei în vederea susținerii unor investiții de interes pentru locuitorii orașului. (VIDEO: TELE 2 DROBETA)

„Bugetul generos de anul acesta ne-a permis să sprijinin investiții importante pentru municipiul Drobeta Turnu Severin. Astfel, în cadrul ședinței Consiliului Județean de astăzi, am supus spre aprobare un contract de asociere prin care am alocat 9 milioane lei pentru construirea unui număr de 10 parcări în municipiu și un milion lei pentru reabilitarea mai multor locuri de joacă. Obiectivele de investiții au fost stabilite de primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, iar eu mi le-am asumat în urma discuțiilor pe care le-am avut.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a fost prezent la ședința de Consiliu Județean și a explicat necesitatea construirii unor noi parcări în oraș, după ce în ultimii ani numărul autoturismelor a crescut considerabil. Pe de altă parte, locurile de joacă din oraș nu au fost reabilitate de foarte mulți ani și au nevoie de reparații serioase pentru siguranța copiilor.

Citit 2338 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2019 22:22
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…