PRIMĂRIILE DIN MEHEDINȚI, MAI MULȚI BANI ÎN 2019 FAȚĂ DE ANII TRECUȚI

Consilierii județeni, reuniți joi, 28 martie, în ședința ordinară a Consiliului Județean Mehedinți au avut pe ordinea de zi, proiectul care a vizat repartizarea către unitățile administrativ teritoriale din Mehedinți suma de 28 492 000 reprezentând cota de 7,5% din impozitul pe venitul estimat la nivel național, sumă care i-a revenit Unității Administrativ Teritoriale Consiliul Județean Mehedinți prin Legea Bugetului de Stat.

„În 2019, Județul Mehedinți beneficiază de cel mai mare buget din istoria județului. Această cotă de 7,5% din impozitul pe venitul estimat la nivel național s-a distribuit în mod egal la toate județele din țară. Comparativ cu anul trecut, astăzi am avut o sumă mult mai mare care a fost distribuită, dovadă a fost și votul dat de colegii mei, consilierii județeni, în unanimitate, ceea ce înseamnă că toată lumea a fost mulțumită de alocările făcute de Consiliul Județean Mehedinți, sigur, din banii alocați de Guvernul României, PSD-ALDE.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Săptămâna trecută, în cadrul ședinței de îndată au fost distribuite către unitățile administrativ teritoriale cota de 17,5% din impozitul pe venit și cotele defalcate din taxa pe valoare adăugată, conform Anexei 7 din Legea 50/2019 a bugetului de stat. Banii au fost repartizați pe formula stabilită de Finanțele Publice.

Citit 2264 ori Ultima modificare Vineri, 29 Martie 2019 21:23
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…