ADR SUD-VEST OLTENIA, 20 DE ANI DE ACTIVITATE

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat vineri, 29 martie 2019, la evenimentul aniversar al Agenției de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, la împlinirea a 20 de ani de activitate.

„Sunt 20 de ani de activitate, plini se realizări și proiecte care aduc plus valoare zonei noastre. Personal și instituțional, la nivelul Consiliului Județean Mehedinți avem o strânsă colaborare, atât cu echipa, cât și cu conducerea ADR S-V Oltenia. Acest strâns parteneriat s-a concretizat în 12 investiții finanțate prin Programul Operațional Regional contractate în prezent, în valoare de peste 100 milioane euro, iar o analiză făcută recent de specialiști din Craiova evidențiază Consiliul Județean Mehedinți pe primul loc între județele Olteniei, cu o absorbție a fondurilor europene de peste 260 euro pe cap de locuitor. Pentru colaborare, mulțumesc întregii echipe din cadrul Agenției, coordonată cu profesionalism de doamna director general, Marilena Bogheanu! Mulțumesc totodată, pentru onoarea de a fi alături de echipa ADR S-V Oltenia, la acest moment aniversar!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Evenimentul aniversar a fost organizat la Călimănești și s-a bucurat de participarea Mitropolitului Olteniei, Înaltpreasfințitul Irineu, președinți ai Consiliilor Județene din Oltenia, primari sau reprezentanți ai unităților administrativ teritoriale din județele Olteniei.

La Mulți Ani, ADR S-V Oltenia!

Citit 2367 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…