CONSTRUCTORII, INVITAȚI PE DRUMUL BUNOAICA - CIREȘU

Consiliul Judeţean Mehedinţi lansează o invitație inedită constructorilor care ar dori să să se înscrie la licitația pentru reabilitarea unuia dintre cele mai celebre porțiuni de drum județean, cea dintre Bunoaica și Cireșu. Aceștia sunt chemați să vadă la fața locului tronsonul de drum! Asta după ce procedura de achziție publică, eșuată de mai multe ori, a fost relansată pe 15 martie 2019.

Consiliul Judeţean Mehedinţi a relansat în data de 15.03.2019 procedura de achiziţie publică de lucrări pentru reabilitarea/modernizarea a 5,393 km din drumul județean DJ607B pe sectorul Bunoaica-Cireșu, investiţie finanţată în cadrul proiectului „Îmbunăţirea conectivităţii de-a lungul Dunării” cod RORS-29.

„În consecinţă, îi invităm pe constructorii interesați miercuri, 27.03.2019, orele 11:00, pe traseul DJ 607B, la intrarea în satul Bunoaica, pentru a vizita și inspecta împreună cu reprezentanţi tehnici ai Consiliului Judeţean Mehedinţi, amplasamentul lucrărilor și împrejurimile în scopul evaluării, pe propria răspundere, a cheltuielilor și riscurilor, pentru pregătirea ofertei”, se arată în textul invitației lansate de Consiliul Județean Mehedinți.

Proiectul „Îmbunătățirea conectivității de-a lungul Dunării” are ca obiectiv reabilitarea și modernizarea DJ 607B, pe o lungime de 5,4 km, fiind finanțat prin Programul Interreg – IPA CBC România – Serbia și are o valoare de 1,5 milioane euro. Modificările legislative cu privire la salarizarea personalului din domeniul construcțiilor, precum și fluctuația prețurilor materialelor din acest sector au generat, din păcate, o serie de dificultăți în implementarea proiectului, întrucât ofertele primite au depășit bugetul obiectivului de investiții. Tocmai de aceea, proiectul a fost actualizat, i s-au mai alocat bani de la bugetul propriu al județului, în speranța că va fi mai atractiv pentru firmele care ar trebui să vină la licitație. 

„În urma întâlnirii de astăzi, la nivelul Consiliului Județean Mehedinți analizăm posibilitatea actualizării proiectului în conformitate cu cerințele actuale, luând în calcul că drumul respectiv este extrem de important atât pentru locuitorii din zonă, cât și pentru turismul din județul Mehedinți”, declara președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, la începutul lunii februarie, după o întâlnire cu directorul executiv al Biroului Regional de Cooperare Transfrontalieră Timișoara, Anca Lolescu.

 

Citit 2212 ori Ultima modificare Marți, 26 Martie 2019 13:20
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…