DRUMURILE DIN COMANDA SE ASFALTEAZĂ CU FONDURI GUVERNAMENTALE

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers în satul Comanda, arondat orașului Strehaia, împreună cu senatorul Liviu Mazilu și secretarul de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării și Administrației Publice, Alin Chirilă. Acolo lucrările de asfaltarea a drumurilor din sat, pe o distanță de șapte kilometri sunt în plină desfășurare și sunt finanțate prin PNDL II, proiectul având o valoare de 4,3 milioane lei.

„Este încă o dovadă că Programul Național de Dezvoltare Locală este cel mai bun program pentru comunitățile locale. Am stat de vorbă cu oamenii și m-am bucurat să constat că sunt foarte mulțumiți că au ajuns să aibă rețea de alimentare cu apă, rețea de canalizare, asfalt și în curând, până la sfârșitul anului, vor avea și un sistem modern de iluminat public. Domnul primar Ioan Giura a semnat în urmă cu o lună contractul de finanțare pe Programul Operațional Regional, pentru modernizarea sistemului de iluminat public pentru toate localitățile arondate. De la Consiliul Județean Mehedinți am sprijinit cu tot ce s-a putut proiectele din Strehaia. Anul trecut am alocat un milion de lei pentru asfaltarea a două străzi din Ciochiuța, iar anul acesta, în perioada următoare, când vom repartiza banii din buget către Unitățile Administrativ Teritoriale, vom lua în calcul asigurarea cheltuielilor neeligibile pentru proiectul de iluminat public. Îl felicit pe domnul primar și îi doresc mult succes în derularea proiectelor pe care le implementează!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 1531 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Martie 2019 12:52
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…