ȘEDINȚĂ DE ÎNDATĂ PENTRU BUGET

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a convocat astăzi, o ședință de îndată a Consiliului Județean pentru a repartiza către unitățile administrativ teritoriale, cota de 17,5% din impozitul pe venit și cotele defalcate din taxa pe valoare adăugată, conform Anexei 7 din Legea 50/2019 a bugetului de stat.

„Ministerul Finanțelor Publice a transmis către Consiliul Județean Mehedinți impozitul pe venitul estimat pe anul 2019, din care 15% îi revin Unității Administrativ Teritoriale Județul Mehedinți, iar 60% municipiilor, orașelor și comunelor, dar și cotele defalcate din taxa pe valoare adăugată. Era nevoie de această ședință pentru ca și primarii să își creioneze bugetele locale în zilele următoare. Subliniez faptul că nicio unitate administrativ teritorială din județul Mehedinți nu are venituri mai mici decât anul trecut, din contră, sumele alocate de la bugetul de stat sunt considerabil mai mari”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Suma totală care a fost alocată județului Mehedinți este de peste 390 milioane lei.

Citit 1466 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Martie 2019 12:43
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…