ASFALTARE LA BUCURA CU FONDURILE CONSILIULUI JUDEȚEAN

Lucrările de asfaltare a drumului principal din satul Bucura sunt în plină desfășurare. Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu a mers, cu câteva zile în urmă, în satul Bucura, arondat orașului Vânju Mare, pentru a verifica stadiullucrărilor.

„O dorință mai veche a mea și a locuitorilor din satul Bucura devine realitate zilele acestea. Așa cum ne-am asociat cu mai multe primării din județ, ne-am asociat și cu Primăria Orașului Vânju Mare, pentru ca din bugetul Consiliului Județean Mehedinți să finanțăm investiții de interes pentru locuitorii județului. În cadrul vizitei pe care am efectuat-o astăzi, în localitate, m-am bucurat să constat că oamenii sunt mulțumiți că asfaltul traversează satul, că au scăpat de praf și că au condiții bune de circulație!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Cea mai mare parte a sumei necesară obiectivului „Modernizare ulițe sătești, sat Bucura, orașul Vânju Mare”, provine din bugetul Consiliului Județean Mehedinți, o contribuție financiară având și Primăria Vânju Mare.

Citit 1298 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Martie 2019 12:35
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…