Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin a profitat de vizita în județ a vicepremierului și ministrului Dezvoltării Regionale Daniel Suciu pentru a ridica problema gravă și destul de complicată a termoficării municipiului. În replică, vicepremierul a promis că problema poate fi rezolvată și va pune umărul.

Una dintre cele grave probleme cu care se confruntă municipalitatea din Severin, un adevărat coșmar ce ține din momentul în care termocentrala de la Halânga a fost oprită, este furnizarea agentului termic în sistem centralizat. Chiar dacă la acest moment există o procedură prin care se caută un investitor ce se va angaja să construiască o centrală termică, perspectiva este destul de departe. În acest sens, primarul a profitat de prezența în municipiu a vicepremierului Daniel Suciu și a cerut ajutor.

La rândul său, vicepremierul Daniel Suciu a promis public faptul că va ajuta Severinul să revină la normalitate în ceea ce privește furnizarea agentului termic. De fapt, potrivit propriilor declarații, Suciu și-a luat angajamentul de a ajuta. Dacă se va ține demnitarul PSD și de cuvânt, rămâne de văzut! Cert este faptul că primarul a reușit să îi smulgă un angajament public, iar acum are toate motivele să îl tragă de mânecă dacă și-l va uita după un timp.

Citit 6131 ori Ultima modificare Vineri, 22 Martie 2019 18:01
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

1 comentariu

  • Link la comentariu nero Vineri, 29 Martie 2019 07:33 postat de nero

    Vrajeala electotala,tin de incalzirea centralizata ptr a fura bani de la populatie.Calorimetrele ne tin in frig si platim mult si nu stim ce.
    Extindeti reteaua de gaze!!

    Raportează

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…