Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu a semnat miercuri, 13 martie 2019, contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare a DJ 562, cuprins între porțiunea asfaltată din localitatea Gemeni (comuna Dîrvari) și limita cu județul Dolj. (VIDEO)

Tronsonul cu o lungime de 3,2 kilometri va fi asfaltat în vara acestui an. La semnarea contractului a fost prezent reprezentantul constructorului care a câștigat licitația, Sorin Surdu, vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru, primarul comunei Dârvari, Claudiu Ionuț Gîrgă, dar și consilierul local al comunei Dârvari, Vivi Trandafir.

„Tronsonul respectiv a fost pus pe lista de priorități încă de anii trecuți, dar atunci nicio firmă nu s-a înscris la licitație, astfel că acum am reluat demersurile. Vestea bună este că de această dată, finanțarea în valoare de aproximativ 3 milioane lei este din fonduri europene, pe Programul Operațional Regional, în cadrul proiectului ”Îmbunătățirea conectivității în zona de sud a județului Mehedinți”, proiect pentru care s-a semnat contractul la sfârșitul anului trecut. Este o porțiune importantă de drum pentru locuitorii din zonă, având în vedere că va face legătura între două tronsoane deja asfaltate”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 922 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Martie 2019 15:09
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…