Este forfotă mare în zona blocurilor ANL recent date în folosință! În zonă se asfaltează aleile și parcările și se amenajează peisagistic împrejurimile, în așa fel încât noii locatari să aibă tot confortul necesar. Primarul Marius Screciu a inspectat astăzi lucrările.

Așa cum a promis, atunci când le-a predat cheile noilor locatari de la blocurile ANL recent date în folosință, primarul Marius Screciu a demarat lucrări ample de asfaltare a parcărilor și aleilor de acces și de amenajare peisagistică a zonei. În foarte scurt timp, condițiile de aici vor fi la fel ca și în celelalte cartiere ale municipiului, iar copiii vor avea unde se juca în siguranță. Tot aici se vor mai amenaja și câteva terenuri de sport.

În zonă mai sunt în proces de finalizare încă două blocuri de locuințe, dar Agenția de Națională de Locuințe mai are de lucru la aceste immobile. Locuințele de aici au fost deja repartizate, iar tinerii așteaptă să le primească la cheie.

Cartierul ANL din zona Aluniș a prins contur în ultimii ani și a devenit din ce în ce mai modern și mai agreabil. În scurt timp aici vor apărea terenuri de sport și locuri de joacă pentru copii.

Citit 945 ori Ultima modificare Marți, 12 Martie 2019 15:46
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…