Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a luat atitudine fermă împotriva unei declarații postate pe rețeaua de socializare Facebook de către operatorul de distribuțe gaze local, MEHEDINȚI GAZ.  (vezi în materialul VIDEO ce spune primarul!)

Firma a acuzat Primăria Drobeta Turnu-Severin că i-ar fi interzis intervenția pe străzile muncipiului, dar edilul-șef vine cu dovezi clare, care atestă că spusele celor de la Mehedinți Gaz sunt doar vorbe în vânt.

A început războiul direct între municipalitate și firma care face distribuția gazelor în oraș, Mehedinți Gaz. Zilele trecute, firma respectivă posta, pe o rețea de sociazliare, un mesaj mai mult decăt grăitor, prin care ataca administrația locală. Mesajul era însoțit și de o descriere cel puuțin ciudată: „MEHEDINȚI GAZ se simte fericit”.

„Până în 2018 firmei Mehedinți Gaz i-a fost interzisă intervenția pe străzi în Drobeta. În prezent mobilizarea firmei demonstrează faptele, nu vorbele goale și defăimătoare aruncate în public!” – așa a scris firma pe pagina de Facebook.

Doar că primarul din Severin, Marius Screciu, a ajuns la capătul răbdării și a reacționat extrem de dur. Primarul i-a desființat pur și simplu pe reprezentanții firmei. Totul, cu actele pe masă. Iar perspectiva unei posibile rezilieri a contractului, după ce legea permite preluarea acestor servicii de către administrațiile locale, este tot mai certă.

Sunt ani mulți în care Mehedinți Gaz a tratat cu multă nepăsare extinderea rețelei de distibuție a gazelor în Severin, iar autoritățile locale au demarat mai multe acțiuni, prin care se încearcă rezilierea contractului. Un prim pas în rezilierea contractului cu MEHEDINȚI GAZ este acela al chemării în instanță al reprezntanților firmei. Totul după ce, în preablabil, au existat sute de înștiințări venite din partea autorităților locale, pe care firma le-a ignorat.

Citit 1291 ori Ultima modificare Joi, 07 Martie 2019 16:31
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…