Imprimă această pagină

Consilierii județeni au fost convocați astăzi într-o ședință de îndată pentru a suplimenta documentația unui proiect ce vizează modernizarea și recompartimentarea Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin. Valoarea totală a proiectului depășește 77 de milioane de lei. (VIDEO – Aladin Georgescu)

A fost nevoie de o ședință de îndată astăzi la Consiliul Județean Mehedinți pentru a se aproba o ultimă rectificare la un proiect deosebit de important pentru județul nostru. Este vorba de proiectul depus în toamna anului trecut pe Programul Operațional Regional, privind modernizarea și recompartimentarea Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin. Autoritatea de Management a proiectului a anunțat Consiliul Județean că a fost depășită și ultima etapă de evaluare, urmând a fi aprobate și alte câteva cerințe.

Vorbim de un proiect cu o valoare de peste 77 de milioane de lei, din care contribuția proprie a Consiliului Județean Mehedinți va fi de 14 milioane de lei. Spitalul Județean face obiectul mai multor proiecte cu finanțare europeană ce vor fi implementate în perioada următoare.

Citit 1488 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Martie 2019 17:01
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…