Drumul Județean 606D, între localitățile Blidaru (com. Greci) și Colareț (com. Tâmna) va intra în reabilitare. Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu a semnat miercuri, 20 februarie, împreună cu reprezentantul constructorului, contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare pe un tronson de 2,9 kilometri. Este vorba de un sector de drum foarte prost, pentru care au existat nenumărate solicitări în ultimii patru ani.

Foarte mulți mehedințeni care erau nevoiți să circule în cele mai grele condiții spre satul Colareț, din satul Blidaru (comuna Tîmna), cu acces dinspre Greci, primesc o veste bună de la Consiliul Județean Mehedinți. Astăzi a fost semnat contractual de proiectare și execuție a lucrărilor, iar până în toamnă, distanța de 2,9 kilometri dintre Blidaru și Colareț, pe DJ 606D, va putea fi străbătută pe asfalt.

La semnarea contractului au fost prezenți primarul comunei Tâmna, Șerban Dumitru și primarul comunei Greci, Aurelia Mosoarcă, cei doi arătându-se mulțumiți că locuitoriii din cele două comune vor avea condiții mai bune de trafic.

Momentul semnării contractului (VIDEO) poate fi văzut AICI

„Este o lucrare absolut necesară pentru locuitorii din zonă întrucât carosabilul este degradat, ceea ce face circulația foarte dificilă. În prezent, drumul nu are canale de scurgere a apelor pluviale, iar fundația a cedat, astfel că am pus acest tronson pe lista priorităților pentru investiții”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Investiția se va desfășura pe o perioadă de zece luni, are o valoare de aproximativ 3,3 milioane lei și este susținută de bugetul propriu al Consiliul Județean Mehedinți.

Citit 2586 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Februarie 2019 17:59
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…