Municipalitatea din Severin primește păcură de la Rezerva de Stat, în urma solicitării făcute de primarul Marius Screciu. În ședința Guvernului României de vineri, 15 februarie 2019, a fost aprobată o Ordonanță de Urgență în acest sens. Severinul va avea căldură până la finele perioadei reci.

Zvonurile vehiculate în ultima perioadă, potrivit cărora municipiul va rămâne fără căldură, ca urmare a epuizării fondurilor necesare achiziționării de păcură, s-au dovedit a fi nu numai false, ci și răutăcioase. Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin a confirmat, pentru jurnalmehedinti.ro, faptul că Guvernul a aprobat, în ședința de vineri, 15 februarie 2019, o OUG pentru acordarea împrumutului de la rezerva de stat. (vezi declarația VIDEO)

„ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ privind aprobarea scoaterii din rezerva de stat, sub formă de împrumut, a unei cantități de păcură necesară asigurării, pe perioada de iarnă, a agentului termic pentru încălzirea populației din municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți” – este titulatura OUG aprobate în ședința de vineri.

„Am fost sunat de la Ministerul Dezvoltării că a trecut Hotărârea de Guvern prin care ni s-a aprobat împrumutul de la rezerva de stat pentru păcură, pentru nevoia de funcționare pe toată perioada în care vom mai furniza agent termic”, a preciza edilul-șef.

Citit 2762 ori Ultima modificare Duminică, 17 Februarie 2019 14:53
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…