PROIECTE DE PESTE 131 MILIOANE EURO, GESTIONATE DE CJ MEHEDINȚI

Conform datelor centralizate de Agenția de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia, Consiliul Județean Mehedinți gestionează în prezent, proiecte cu fonduri europene în valoare de peste 131 milioane euro.

„Ultimul an a însemnat pentru noi, la Consiliul Județean Mehedinți, mii de ore de lucru, multe dintre ele peste program, mii de documente întocmite, analize și strategii, toate în interesul locuitorilor județului Mehedinți! Ele s-au concretizat în 20 de proiecte pe care fie le-am continuat din anii precedenți, fie le-am pregătit pentru atragerea de fonduri europene pe Programul Operațional Regional. Pentru noi urmează luni la fel de încărcate întrucât multe dintre proiecte intră acum în implementare. Mulțumesc conducerii Agenției de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia pentru sprijinul pe care îl acordă Consiliului Județean Mehedinți!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.


Zece dintre proiectele depuse au fost deja contractate și sunt în diverse faze de implementare. Pentru un alt proiect, se va semna contractul de finanțare în cursul săptămânilor viitoare, iar nouă dintre ele sunt în evaluare.

Citit 1742 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Februarie 2019 12:54
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…