Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a semnat miercuri, 6 februarie 2019, contractul care vizează proiectarea și execuția de lucrări de asfaltare pentru Drumul Județean 606A, între localitățile Dumbrava și Albulești. Învestiția vizează modernizarea a 4,325 km de drum județean, pe sectorul cuprins între porțiunea deja asfaltată și ieșirea din localitatea Albulești.

„Este vorba despre o investiție de 4,2 milioane lei, suportată în totalitate din bugetul Consiliului Județean, care vizează asfaltarea tronsonului de drum cuprins între localitățile Dumbrava și Albulești. Am încredere că în termenul prevăzut în contract, va fi realizată această lucrare, tocmai pentru că am în vedere experiența constructorului”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, la semnarea contractului de către reprezentantul constructorului care a fost desemnat câștigător, în urma licitației desfășurate.

La semnarea contractului, vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Renatta Nanciu a apreciat că investiția se adresează în primul rând locuitorilor comunei Dumbrava, comună condusă de primarul ALDE, Cătălin Enache.

„Este o dovadă în plus, că la nivel local, coaliția funcționează, că în egală măsură, primarii din Mehedinți sunt sprijiniți. Este o dovadă că autoritatea publică se adresează tuturor locuitorilor județului și nu doar unei categorii de votanți”, a declarat vicepreședintele CJ Mehedinți, Renatta Nanciu.

La rândul său, primarul comunei Dumbrava, Cătălin Enache, s-a arătat mulțumit de faptul că locuitorii din Albulești vor avea condiții de trai mai bune, de îndată ce drumul care traversează satul va fi asfaltat. „Este o investiție importantă pentru locuitorii satului Albulești, mai ales că acum, după topirea zăpezii, drumul era aproape impracticabil, iar în urma acestei investiții, locuitorii comunei Dumbrava vor avea condiții de trai mult mai bune”, a declarat primarul comunei Dumbrava, Cătălin Enache.

Investiția se va derula pe o perioadă de zece luni și pe lângă platforma drumului, se vor face șanțuri, podețe transversale, intersecțiile cu drumurile laterale și accesele către proprietățile oamenilor.

Citit 2115 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Februarie 2019 18:28
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…