Una dintre cele mai circulate artere ale municipiului Drobeta Turnu Severin, Bulevardul Mihai Viteazu, este complet astafaltată. Și Bulevardul Aluniș, aflat în prelungirea acestuia este gata asfaltat și urmează bulevardul Tudor Vladimirescu.

Circulația pe cele mai mari bulevarde din Severin a revenit la normal, după ce marea asfaltare a acestora s-a încheiat. După Bulevardul Porțile de Fier, acum este gata și Mihai Viteazu, dar și cel aflat în prelungirea acestuia, numit Bulevardul Aluniș. Asfaltul este impecabil, iar conducătorii auto nu mai sunt nevoiți să facă slalom printre gurile de vizitare ale rețelei de gaz. Totul a fost posibil datorită banilor veniți de la Ministerul Dezvoltării Regionale, prin programul PNDL I. Valoarea investiției se ridică la 11 milioane și jumătate de lei, pentru o lungime de 4,5 kilometri.

Următoarea etapă este asfaltarea bulevardului Tudor Vladimirescu, lucrările având ca termen de finalizare anul viitor. Ambele bulevarde asfaltate au suportat în prealabil lucrări de montare a conductelor de gaz, iar asfaltul a fost turnat până la cota finală, realizându-se și marcajele rutiere.

Vezi ce spune primarul Marius Screciu despre asfaltare, în materialul VIDEO aflat deasupra textului.

Citit 2448 ori Ultima modificare Luni, 20 August 2018 14:27
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…