PNL DECLARĂ RĂZBOI MEHEDINȚI GAZ

După ce noile modificări aduse la legea energiei și gazelor au fost promulgate și au intrat în vigoare, deputatul liberal Virgil Popescu a declarat un adevărat război celor de la MEHEDINȚI GAZ, care în ultimii aproape 14 ani au dat dovadă de indolență și nepăsare în racordarea consumatorilor interesați la rețeaua de gaze naturale.

Parlamentarul liberal a atacat direct societatea care în cei 14 ani de când a încheiat contractul cu Ministerul Energiei nu a reușit să extindă rețeaua de gaz decât pe circa 10 la sută din suprafața municipiului Atât deputatul Virgil Popescu, cât și viceprimarul Severinului, Daniel Cîrjan, au declarat că bătaia de joc a celor de la MEHEDINȚI GAZ trebuie să înceteze, iar autoritățile locale trebuie să facă tot posibilul pentru ca gazul să ajungă cât mai repede la populație.

„E absurd ca după 14 ani să faci doar 10 la sută și să spui că vei termina în următorii 10 ani și atunci ne vom trezi în situația în care Mehedinți Gaz nu va mai avea contract”, a precizat deputatul PNL Virgil Daniel Popescu.

„În anul 2017 nu s-a realizat decât aproximativ 8 kilometri de rețea. La momentul la care vorbim azi, MEHEDINȚI GAZ nu are nimic din ce e necesar pentru a face vreo lucrare de extindere în Drobeta Turnu Severin. Modificările legislative care s-au făcut sunt cu atât mai importante cu cât în perioada următoare trebuie să punem capăt acestei bătăi de joc a firmei MEHEDINȚI GAZ la adresa severinenilor”, a precizat viceprimarul Daniel Cîrjan.

MEHEDINȚI GAZ și-a asumat, în anul 2004, atunci când a semnat contractul cu Minsiterul Energiei un plan de investiții în care își asumat circa 120 de kilometri de rețea, din care a realizat maxim 15 kilometri.

Citit 3339 ori Ultima modificare Vineri, 13 Iulie 2018 16:36
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…